Goed Nieuwskrant

Op deze pagina publiceren wij de Goed Nieuws Krant.

Hier lees je over wonderbaarlijke dingen die op deze aarde gebeuren


06/08/10 Pas geboren baby weer tot leven gekomen

Een pasgeboren baby die dood was verklaard in Mexico is op haar eigen begrafenis weer ‘tot leven gekomen’. Het kind begon tijdens de wake te huilen in haar grafkist. De ‘wederopstanding’ vond plaats in de Centraal-Mexicaanse stad Tulancingo.De begrafenisceremonie was in volle gang, toen de aanwezige familie opmerkte dat er geluid uit het kistje kwam. Het kind was te vroeg geboren.

20/09/10 Dief geeft zichzelf aan nadat de bijbel hem was voorgelezen

Een dief in Zuid-Korea heeft berouw getoond nadat hem in een Engels taalinstituut passages uit de bijbel werden voorgelezen. Volgens Britse media wandelde de dader, genaamd Ling Cho, het taalinstituut binnen en eiste geld van de vrouw. Maar in plaats van om op de eisen van de dief in te gaan, zou zij de vraag hebben gesteld waarom de man haar aan het beroven was. Vervolgens vertelde de dief over zijn recente scheiding en hoe hij sindsdien kampt met financiële problemen. Daarop zou de docente diverse teksten uit de bijbel hebben voorgelezen. Dit heeft Ling Cho zijn daad doen herzien en hij bood zijn excuses aan. Hij vertrok met een MP3-speler vol met gospelnummers die de docente hem mee gaf. Na twintig minuten kwam Ling Cho terug en smeekte de docente om hem alsnog aan te geven. Dit wilde ze echter niet doen. De dader gaf zichzelf aan bij de politie en loopt kans op vijf jaar cel wegens poging tot diefstal.

6/10/10 Man overleeft botsing trein

Gisteravond ontsnapte een nog onbekende automobilist aan de dood. Hij stond rond half twaalf bij een spoorweg overgang in Eindhoven, doordat zijn auto stil viel. De man wist net op tijd uit zijn auto te springen en te vluchten, want vrijwel meteen daarna knalde een intercity trein over zijn auto heen. Een paar momenten later kwam er een goederentrein van de andere kant die vervolgens helemaal niks meer overliet van het voertuig. De man is ongedeerd.

14/10/10 Het feest kan beginnen want alle mijnwerkers zijn gered

Na 69 dagen vastgezeten te hebben zijn de mijnwerkers in Chili gered. Er is een grootschalige reddingsactie geweest van bijna 24 uur. Vannacht kwam de 33ste man naar boven. De mediabelangstelling is gigantisch. Meer dan 1500 journalisten zijn naar de mijn gegaan om de reddingsactie te verslaan. De operatie werd over de hele wereld live uitgezonden op meerdere zenders en via livestreams op internet. De meeste mannen dankten God op hun knieën nadat zij gered waren. Zij hebben God de glorie en de ere gegeven.

28/10/10  Jongetje overleeft val van 19 hoog

Een 10-jarig Chinees jongetje heeft een val uit een raam op de negentiende verdieping overleefd. De jongen kwam op de achterruit van een auto terecht. Dit meldt het Chinese persbureau Xinhua News. Een kussen dat op de achterbank van de auto lag, heeft zijn val gebroken. De jongen is opgenomen in het plaatselijke ziekenhuis. Hij zal daar verblijven tot zijn herstel.

Bijbel en Winti

Bijbel en Winti

Jezus en Winti’s

Jezus en Winti